Jadłospis w dniach 04 - 08.09.2023 r.

Witam wszystkich po przerwie wakacyjnej.
We wrześniu stawka żywieniowa wynosi 6,50 zł.
Odpłatności za obiady należy dokonać do 10 dnia każdego miesiąca na konto bankowe szkoły:
nr  03 1020 2847 0000 1902 0187 4288 
W tytule przelewu należy wpisać nazwę szkoły: SP1 oraz imię, nazwisko dziecka, klasa
Prosimy o wpłacanie dokładnych kwot naliczonych przez intendenta szkoły.
Adres e - mail intendenta szkoły: wardzala.mariola@spdrawsko.pl
 tel. 94 35 560 96
 
We wrześniu opłatność za obiady wyniesie:
  • uczniowie grupy "0"  rozpoczynają żywienie od 01.09.2023 czyli 21 dni x 6,50= 136,50
  • uczniowie klas 1 - 8 mają 19 dni x 6,50 =123,50 zł
Deklaracje będzie można otrzymać od intendenta szkoły lub wychowawcy klasy. Deklarację nalży złożyć na dzień przed planowanym żywieniem.
Wpłaty za obiady koniecznie do 10 - go każdego miesiąca płatne z góry.
Zapraszamy na świeże, pyszne obiady.
W razie pytań proszę o kontakt z intendentem szkoły.
Mariola Wardzała
 
PONIEDZIAŁEK  04 .09.2023
  1. Zupa pomidorowa z makaronem, mąka(1), jajka (3), śmietana z mleka (2,  marchew, por, seler (6), pietruszka korzeń , chleb biały i razowy (1)
  2. Filet z piersi kurczaka panierowany, mąka (1), bułka tarta (1), jajka (3),  ziemniaki mizeria z ogórków, (śmietana z mleka(2),  kompot (owoce, miód),
 
WTOREK  05. 09. 23023
  1. Zupa ogórkowa, śmietana z mleka (2), marchew, por, seler (6), pietruszka korzeń, chleb biały i razowy (1)
  2. Gulasz wieprzowy, mięso wieprzowe, mąka(1), kasza jęczmienna, buraczki na zimno, kompot (owoce, miód) ,
 
ŚRODA 06.09.2023
  1. Zupa krupnik,  marchew, por, seler (6), pietruszka korzeń, chleb biały i razowy (1)
  2. Kotlet mielony smażony, mąka (1), jajko,(3), ziemniaki, surówka z białej kapusty z marchwią i oliwą, kompot (owoce, miód)
 
CZWARTEK .07.09.2023
  1. Zupa barszcz czerwony, śmietana z mleka (2), marchew, pietruszka korzeń, seler (6), chleb biały i razowy (1)
  2. Ryż z jabłkami i polewą śmietanową (2), kompot (owoce, miód)
 
PIĄTEK 08 .09.2023
  1. Zupa kalafiorowa, śmietana z mleka (2), marchew, por, pietruszka korzeń, seler (6), chleb biały i razowy (1)
  2. Łazanki z kapustą kiszoną, mąka (1), jajka (3), mięso wieprzowe, kompot (owoce , miód)
 
Jadłospis może ulec zmianie.